Betong och puts

Betong och puts

Behöver du renovera din putsade fasad eller har du fått sprickor i husgrunden bör du vända dig till ett företag som har yrkeskunniga hantverkare med erfarenhet inom betong och puts. Att utföra arbeten med betong och puts kräver kunskap om arbetets utförande och om det material som ska användas för maximal hållfasthet och en lång livslängd. Behöver du utföra arbeten med betong och puts så kan du kontakta oss på TC Byggtjänst som har skickliga snickare i Smedjebacken som kan hjälpa dig med ditt projekt.

 

Låt oss hjälpa dig med dina betong- och puts-arbeten

Hos TC Byggtjänst finner du skickliga snickare i Smedjebacken som utför alla typer av byggprojekt åt privatpersoner och företag. Vi kan åta oss att renovera din putsade fasad, gjuta betongplatta för dina tilläggsbyggnader eller putslaga din husgrund. Våra snickare i Smedjebacken har yrkesutbildning och en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att du får arbetet utfört korrekt och med ett perfekt resultat. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök för att diskutera ditt byggprojekt och därefter erhålla en offert med ett rättvist pris. 

Boka in oss på ett hemsbesök inför ditt nästa projekt

Ska du utföra ett byggprojekt kan du använda vårt formulär för att boka ett möte med våra snickare i Smedjebacken. Då kan vi inspektera ditt projekt, höra dina önskemål och lämna ett prisförslag.