Vad kostar en mindre köksrenovering?

Att renovera köket är något som bidrar starkt till en ökad trivsel i hemmet och det är även ett av de rummen som många väljer att prioritera först vid renovering. I denna artikel går vi igenom hur du kan renovera ditt kök på ett kostnadseffektivt sätt.

Börjar köket bli slitet och omodernt? Vill du få bättre funktion så att köksarbetet går smidigare? Oroar du dig för att köksrenoveringen ska bli alltför dyr och pågå i flera månader? Då är en mindre köksrenovering något för dig. Genom att anlita en professionell snickare i Dalarnas län kan du snabbt få ett nytt och fräscht kök till ett bra pris. Kontakt oss via formuläret för att få kostnadsfri rådgivning om just ditt kommande köksprojekt.

Kontakta en snickare i Dalarna för kostnadsfri rådgivning innan köksrenoveringen

När du behöver en kompetent snickare för din mindre köksrenovering är hemsidan Snickare Smedjebacken ett självklart val. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer vi upp dig inom kort. Självklart är den första kontakten kostnadsfri och vi tar gärna fram en offert utan kostnad med mer specificerade uppgifter. 

Tack vare vår erfarenhet inom snickeri kan vi ge råd och tips kring hur du kan göra en mindre köksrenovering som går fort och kostar mindre än en totalrenovering

Vi arbetar endast med tillverkare som erbjuder kvalitet vilket innebär att du kan vara trygg med att få ett kök som är robust och håller i många år. Fördelen med att anlita en erfaren snickare är att du kan få ett helt unikt kök utifrån dina personliga önskemål. Lägg därför lite extra tid på att planera köket och diskutera gärna planlösningen med oss så att vi tillsammans kan skapa det kök du drömmer om.

Fördelar med en mindre köksrenovering i Smedjebacken med omnejd

Många tror att en totalrenovering av köket är det enda sättet att skapa ett modernt och trivsamt kök. Det stämmer dock inte utan även en mindre köksrenovering ger en helt ny känsla i köket och dessutom till en lägre kostnad. 

Snickare Smedjebacken delar med sig om fördelar vid en mindre köksrenovering

  • Förutom att priset för att renovera köket blir lägre än vid en mer omfattande renovering finns det också flera andra fördelar med en mindre köksrenovering
  • Arbetet i köket blir inte lika omfattande och går därför mycket fortare än om allting ska rivas
  • Byggdamm och oljud från arbetet blir mycket mindre och på bara några dagar eller någon vecka kan du njuta av ett nytt kök istället för att äta mikromat i flera månader
  • Ytterligare en fördel är att miljöpåverkan blir lägre när du återvinner delar av köket
  • De senaste årens hållbarhetstrend återspeglar sig också inom inredning
  • Återbruk och varsam renovering har blivit en av de viktigaste trenderna inom inredningsbranschen
  • Det kan till exempel handla om att lacka om köksluckor eller slipa om köksbänken


Planera ditt drömkök med erfarna snickare på Snickare Smedjebacken

En av de roligaste delarna av en mindre köksrenovering är att planera och drömma om hur det nya köket ska bli. Ta tid på dig och låt dig inspireras av inredningstidningar och kända inredningsprofiler inom inredning. Be gärna våra snickare om råd kring hur du skulle kunna förverkliga olika idéer i ditt kök. Våra erfarna snickare kan ofta ge en ny infallsvinkel på hur du utnyttjar planlösningen i ditt kök maximalt. Kanske kan du få plats med mer än du tror? Välkommen att kontakta oss erfarna snickare via kontaktformuläret här på hemsidan.

Boka in oss på ett hemsbesök inför ditt nästa projekt

Ska du utföra ett byggprojekt kan du använda vårt formulär för att boka ett möte med våra snickare i Smedjebacken. Då kan vi inspektera ditt projekt, höra dina önskemål och lämna ett prisförslag.