Målning

Målning

En träfasad bör målas om cirka vart 10:e år och en putsad fasad cirka vart 20:e år. Detta för att dels ge fasaden ett bra skydd mot väder och vind och dels för att huset ska få ett bra utseende. I samband med att du målar om husets fasad kan det vara lämpligt att även underhålla och måla om dina fönster. Om du vill få hjälp av professionella målare med din fasadmålning kan du kontakta oss på TC Byggtjänst som har mångårig erfarenhet inom området.

 

Anlita oss för utvändig och invändig målning

TC Byggtjänst är ett byggföretag som har yrkesutbildade och erfarna hantverkare som exempelvis målare och snickare i Smedjebacken. Vi utför tjänster åt privatpersoner och företag i Smedjebacken med omnejd. Våra snickare i Smedjebacken kan utföra tjänster som invändig och utvändig målning, renoveringsarbeten, nybyggnationer och ombyggnad.

 

Om du vill få hjälp med invändig eller utvändig målning kan du vara trygg med att vi utför arbetet enligt gällande branschregler, med korrekt material och med högsta kvalitet. Vi kan bistå dig genom hela projektet, från planering, projektering och hjälp med att välja material till utförandet. 

Boka in oss på ett hemsbesök inför ditt nästa projekt

Ska du utföra ett byggprojekt kan du använda vårt formulär för att boka ett möte med våra snickare i Smedjebacken. Då kan vi inspektera ditt projekt, höra dina önskemål och lämna ett prisförslag.