Snickare

Snickare

Har du planer på att bygga en altan, sätta upp en träpanel, renovera köket eller bygga ett nytt garage kan du vända dig till oss som har professionella snickare i Smedjebacken som kan förverkliga dina drömmar. Vi kan åta oss alla typer av snickeriarbeten, både stora som mindre projekt, åt privatpersoner och företag. Du är välkommen att kontakta oss på TC Byggtjänst för att erhålla fri konsultation kring ditt snickeriprojekt och ett hederligt prisförslag, utan att du förbinder dig för något.

 

Vi har skickliga snickare i Smedjebacken

TC Byggtjänst har snickare i Smedjebacken som varit verksamma inom branschen under många år. Det innebär att vi kan erbjuda dig massor av kunskap och erfarenhet inför dina projekt. Vi är lösningsorienterade, kreativa och flexibla vilket betyder att vi kan åta oss alla typer av uppdrag, även då förutsättningarna är mer avancerade. Våra snickare kan hjälpa dig med nybyggnation, ombyggnad, tillbyggnad och renoveringsarbeten.

 

Då vi samarbetar med flera olika hantverksföretag så kan vi också åta oss totalentreprenaden för ditt projekt. Det innebär att du bara har en kontaktperson samtidigt som du kan vara trygg med att arbetet endast utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler. 

Boka in oss på ett hemsbesök inför ditt nästa projekt

Ska du utföra ett byggprojekt kan du använda vårt formulär för att boka ett möte med våra snickare i Smedjebacken. Då kan vi inspektera ditt projekt, höra dina önskemål och lämna ett prisförslag.