Våra snickare i Smedjebacken utför allt från ombyggnadtion till totalrenovering

När du ska genomföra ett byggprojekt på din fastighet som exempelvis bygga till, bygga om eller utföra en renovering bör du anlita professionella snickare i Smedjebacken som utför arbetet med högsta kvalitet. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med dina byggprojekt.

När du planerar att bygga nytt eller då du behöver genomföra renoveringsarbeten för din fastighet är det viktigt att arbetet utförs korrekt och med hög kvalitet för maximal livslängd. Vill du vara säker på att arbetet blir rätt utfört, enligt gällande branschregler, och med ett perfekt resultat kan du anlita våra snickare i Smedjebacken för ditt byggprojekt. Du är välkommen att kontakta oss på TC Byggtjänst för mer information om hur vi kan bistå dig med ditt projekt.

 

Vi erbjuder tjänster som ombyggnation och renoveringar

Våra snickare i Smedjebacken har yrkesutbildning, nödvändiga certifieringar inom olika områden och en lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vi kan åta oss alla typer av tjänster inom byggsektorn, både stora som små uppdrag. Då vi samarbetar med ett flertal behöriga hantverkare som exempelvis rörmokare, golvläggare, elektriker och målare kan vi också åta oss totalentreprenaden för ditt projekt. Det innebär att du bara har en kontaktperson samtidigt som vi ansvarar för att projektet utförs enligt plan och med högsta kvalitet.

 

Nybyggnationer

Våra snickare i Smedjebacken kan hjälpa dig med alla typer av nybyggnationer som exempelvis bostadshus, förråd, Attefallshus eller garage. Vi kan vara med dig hela vägen från planering och val av material till utförandet, vilket borgar för att arbetet utförs med ett perfekt resultat.

 

Ombyggnad och tillbyggnad

Är du i behov av mer bostadsutrymme eller vill du inreda en vind eller källare så kan våra snickare i Smedjebacken hjälpa dig uppfylla dina drömmar. Vi kan hjälpa dig med planering och underlag för eventuellt bygglov men också bistå med konsultation kring ditt projekt. Vi kan också bygga din altan eller ditt uterum.

 

Renoveringsarbeten

Vi utför alla typer av renoveringsarbeten som exempelvis fasadbyte, köksrenovering, badrumsrenovering och totalrenoveringar av din bostad. Våra snickare i Smedjebacken är lösningsorienterade och kreativa vilket gör att vi kan hitta flexibla lösningar även då uppdraget ser omöjligt ut.

 

Låt oss hjälpa dig med ditt byggprojekt

Oavsett vilken typ av byggprojekt du planerar att utföra så kan du tryggt vända dig till oss på TC Byggtjänst som har professionella snickare i Smedjebacken men lång erfarenhet inom branschen. Vi utför alltid våra arbeten med godkänt material och enligt gällande branschregler för att du ska erhålla maximal livslängd och ett perfekt resultat. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan komma ut och inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och bistå med fri konsultation. 

Boka in oss på ett hemsbesök inför ditt nästa projekt

Ska du utföra ett byggprojekt kan du använda vårt formulär för att boka ett möte med våra snickare i Smedjebacken. Då kan vi inspektera ditt projekt, höra dina önskemål och lämna ett prisförslag.