Nybyggnationer

Nybyggnationer

När du vill förverkliga din dröm att bygga ett nytt hus eller då du vill göra en tillbyggnad till ditt befintliga hus finns det en hel del saker som du behöver tänka på. Att planera en nybyggnation kräver en hel del kunskap och erfarenhet så att allt går smidigt till. Om du vill få hjälp med din nybyggnation kan du kontakta oss på TC Byggtjänst. Våra snickare i Smedjebacken har mångårig erfarenhet inom nybyggnationer och kan vara med dig hela vägen, från planering och projektering till utförandet av ditt projekt.

 

Vi kan åta oss din nybyggnation

TC Byggtjänst är ett byggföretag som har yrkesutbildade snickare i Smedjebacken som varit verksamma inom branschen under många år. Det innebär att vi har den kunskap som krävs för att kunna bistå dig genom hela ditt projekt, från projektering, val av material till utförandet av din nybyggnation. Vi samarbetar dessutom med flera behöriga hantverkare som exempelvis rörmokare, elektriker, plattsättare och golvläggare vilket innebär att vi kan erbjuda dig en helhetslösning för ditt projekt. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök för en diskussion kring din nybyggnation, utan några förpliktelser. 

Boka in oss på ett hemsbesök inför ditt nästa projekt

Ska du utföra ett byggprojekt kan du använda vårt formulär för att boka ett möte med våra snickare i Smedjebacken. Då kan vi inspektera ditt projekt, höra dina önskemål och lämna ett prisförslag.