Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

Om du äger en egen fastighet så är du säkert redan medveten om att det krävs en del underhåll löpande för att hålla huset i bra skick. Din fasad behöver renoveras och målas om, du behöver genomföra invändig renovering av ditt kök och badrum och med tiden även andra rum i din bostad. När du vill få professionell hjälp med din renovering kan du kontakta oss på TC Byggtjänst som har duktiga snickare i Smedjebacken som utför arbetet med högsta kvalitet.

 

Vi åtar oss alla typer av renoveringsarbeten

TC Byggtjänst utför tjänster som bland annat nybyggnationer, ombyggnad och renoveringar åt privatpersoner och företag. Våra utbildade och erfarna snickare i Smedjebacken har varit verksamma inom branschen under lång tid vilket gör att vi är lösningsorienterade och flexibla. Det innebär att vi kan åta oss alla typer av projekt, även de mer avancerade uppdragen.

 

Vi kan hjälpa dig med en totalrenovering, köksrenovering eller badrumsrenovering invändigt eller en fasadrenovering utvändigt. Om du kontaktar oss tidigt i projektet kan vi även bistå med vår kunskap och erfarenhet vid din planering och vid val av material för bästa resultat. 

Boka in oss på ett hemsbesök inför ditt nästa projekt

Ska du utföra ett byggprojekt kan du använda vårt formulär för att boka ett möte med våra snickare i Smedjebacken. Då kan vi inspektera ditt projekt, höra dina önskemål och lämna ett prisförslag.